Elinan uudet taidetuulet Berliini-Helsinki-Tampere-?

Vihdoinkin,  tässä ollaan ja salasanat saatu viimein onnistuun ja koko tämä hemmetin tietoliikenne toimiin. Ei ole meinaan vahvimpia puoliani tietokoneen kanssa työskentely. Mielummin otan vaikka pölynimurin käteeni kuin hiiren..

Hyviä uutisia: Tapasin syksyllä Pariisissa Louvren taidemessuilla berliiniläisen galleristi/ taiteilijan B. Fuchs`in. Hän kutsui minut tutustumaan galleriaansa ja taiteeseensa. Otin kutsun vastaan ilomielin. Ja, palasin viikko sitten hänen luotaan Berliinistä  kotiin näyttelysopimus  lukkoon lyötynä. Jee, tästä lisää myöhemmin.

Heti kun olin päässyt Tampereelle kotiin oli minua odottamassa maalausurakka. Oli 3 päivää aikaa maalata teos, 2,5X3,5 m. Tampere-aiheinen akryylimaalaus Suomen matkailumessuille Helsinkiin. Homma hoitui onneksi, ( en saanutkaan flunssaa, jota kovin pelkäsin) ja nyt iso maalaus on esillä, Helsingin Messukeskuksessa, POHJOISMAIDEN SUURIMMAN MATKAILUMESSUJEN Tampereen yrittäjien osastolla. Osastolla on esillä mm. Tampereen Pyynikin kesäteatteri ja laivaristeily  Hopealinja/Silverline.

Oli metkaa saada jo eillen hyvää palautetta osaston ilmeestä. Rohkenen meinaan sanoa että, koko hela isossa hallissa meidän  osastolla on ainut ihmiskäden tekemä maalaus. Tyylisuuntanani oli kubismi rakennusten ja perspektiivin suhteen ja tilkkanen surrealismia lentävillä delfiineillä  ja Mustan Auringon myötä. Ideana: ( Juicen Musta aurinko nousee-biisi tai voi sen tulkita taivaalla lommottavana jätti jääkiakkonakin.) No, menkää kattoon vaikka maalausta vaan jos ei yhtään matkailumessut muuten kiinnosta, heh.

Ny, hyvä lopettaa, pyykinpesukone on valmis ja Sylvi-kisu nälkäisenä. Nyt viimein ollaan saatu Taidekeskus Purnun Taidehiirien Loismadot häädettyä Purnun Vartijakissastani, Frau Sylvistä.

Aufviiderseen, Elina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>